Wat kost PowerSlim

Op deze vraag kan ik als coach geen algemeen antwoord geven. De kosten zijn met name afhankelijk van je startgewicht en de doelen die je stelt, dit is voor elk persoon anders.

Voor een grove inschatting moet je aan het volgende denken; een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ongeveer €2.50. Gemiddeld in fase 1 gebruik je 5 á 6 eetmomenten, dit zal dan €12.50 tot €15 per dag kosten, en €90 tot €110 per week.
Deze producten vervangen een groot gedeelte van je wekelijkse boodschappen in de supermarkt. Ook zijn de kosten van de wekelijkse begeleiding hierbij inbegrepen.
Vergelijk met een reguliere diëtiste, zij rekent voor een consult +/- €60 en daarnaast moet jij nog naar de supermarkt om de passende voeding te kopen. Bij het programma van PowerSlim nemen wij die lastige keuzes voor je weg.

In de volgende fase, als je 80% van je doelstelling hebt behaald, ga je langzaamaan ook minder Powerslim producten eten, wat betekend dat je kosten zullen gaan afnemen. Dan nog steeds is de wekelijkse begeleiding inbegrepen! Uiteindelijk ga je over naar ‘normale’ voeding, maar word je nog wel begeleid door ons.

Ik als coach kan wel, samen met jou, tijdens een intakegesprek een kostenanalyse op maat maken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te beginnen met een starterspakket. Deze heeft een mooie pakketprijs en je kan op een gemakkelijke manier kennis maken met het grootste gedeelte van het assortiment PowerSlim producten.

Vanaf heden is het starterspakket vernieuwd wat voor mij als coach en voor jou als cliënt nog meer mogelijkheden en gemak geeft.

De doos is ingedeeld in 7 dagen, je neemt elke dag een doosje er uit en dat is waar jij het voor die dag mee moet doen. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

En het fijne daarvan is, deze doosjes kan je ook los bij ons verkrijgen. Kies welk doosje jij het lekkerste vind of past bij de activiteit van de specifieke dag en je hebt het gemak weer te pakken.

(Een wekelijks consult van €35 is bij de prijs inbegrepen, mits er gestart wordt met het PowerSlim programma en er wekelijks minimaal 3 doosjes met producten worden afgenomen)

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op: