Tips en Recepten

Sperziebonen

Kook de sperziebonen beet gaar.
Verhit olijfolie in een wokpan en fruit een ui en knoflook (hoeveelheid teentjes naar keuze en smaak). Bak vervolgens de champignons mee en als de boontjes beet gaar zijn wok je deze met het mengsel mee!

(Wat betreft de sperziebonen en champignons, ik neem vaak een bakje of zak van formaat wat ze in de winkel hebben. Weeg mijn hoeveelheden af en wat over is vries ik in voor een volgende keer).

Smakelijk!

Barbecue tips:


Kip kerriesalade

Ingrediënten:

  • 40-50 gram gerookte kipfilet in stukjes
  • ½ komkommer in schijfjes
  • Handje rucola
  • 1 el roomkaas light
  • 1 el mayonaise
  • 2 tl verse citroensap
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl kurkuma
  • ½ tl chilipoeder
  • 1 tl djahe
  • 5 takjes bieslook, fijngehakt

Bereiding:

Meng de kip met de kruiden, roomkaas, mayonaise en het citroensap. Beleg de wrap, het broodje of wat je lekker vind met de rucola, kip kerrie en garneer met de schijfjes komkommer.

Tip:

Maak de kip kerrie salade de avond van te voren, dan kunnen alle ingrediënten lekker op elkaar inwerken, wat betekend dat de smaak extra uitkomt!


Vul vrijblijvend ons contactformulier in: