0622210545
info@happyfirst.nl

Linda, 41jaar | -18.5kilo

Begin september heb ik na lang nadenken toch de keuze gemaakt om serieus af te gaan vallen. Zelf was ik al een jaar lang aan het proberen maar dat werkte voor mij gewoon niet.

Ik ben 4 jaar geleden gestopt met roken en dat zorgde voor toch wel heel wat kilootjes extra. Ik voelde mijzelf niet meer prettig in mijn eigen lijf.

Via mijn schoonzus terecht gekomen bij Maike van Happy First. Ze had er hele goede ervaringen mee. Toch wel spannend, zou het mij ook helpen? Hou ik het vol? Na ons eerste gesprek een super positief gevoel. Wat een vrolijke eerlijke meid! En we gingen dit samen doen. Jeee iemand die me helpt….

Na de eerste week wegen dat was even spannend. Gelukkig 2.5kg kwijt. Het werkt, elke week gaan er kilo’s af en de ene week wat minder maar we gaan goed door. Inmiddels zit ik in fase 3. Want voor de kerst had ik mijn streefgewicht bereikt. -18.5 kg in nog geen 4 maanden tijd. Ik ben reuze tevreden!

Gelukkig kan ik nu nog steeds elke maand bij Maike op controle. Even kijken hoe het gaat. En natuurlijk even bijkletsen want in deze tijd hebben we zeker ook fijne en goede gesprekken gehad.

Maike tot nu toe zo bedankt voor de goede zorgen en het vertrouwen wat ik heb terug gekregen.

Liefs Linda

Sjaak, 32 jaar -30kg

Sjaak voor

Vanaf mijn tienerjaren ben ik langzaam in gewicht toegenomen. De liefde voor eten en de aversie voor sporten waren toen al lang en breed ontwikkeld, maar op jonge leeftijd kwam ik er nog mee weg. Met een lengte van 1.93 meter kon het geen kwaad om een beetje “body” te hebben, dus onder de lange slungels kon men mij zeker niet scharen. Maar zoals bij zovelen: hoe ouder ik werd hoe sneller de kilo’s er aan kwamen.

De laatste jaren begon ik het sporten toch echt als een noodzaak te gaan zien, want met een netto gewicht van 114kg werd het echt tijd om hier iets aan te doen om het niet verder te laten escaleren. Het sporten en gezonder leven gingen me goed af, aan motivatie had ik geen gebrek. Het lukte mezelf echter niet om een gezond voedingspatroon aan te meten, want ik had geen idee waar ik moest beginnen.

Sjaak na

Toen ontdekte ik PowerSlim. Vóór PowerSlim deed ik altijd maar wat. In de supermarkt pakte ik de dingen waarvan ik dacht dat ze goed voor me waren. PowerSlim heeft voor mij niet alleen de producten aangeleverd waarmee ik dit resultaat heb behaald, maar het heeft me ook geleerd hoe ik in de toekomst de juiste voeding kan kiezen om op mijn ideale gewicht te blijven. Ik heb het gevoeld dat er een reset knop is ingedrukt en ik weet hoe ik vooruit moet. Het is een investering geweest en dan met name financieel. Want ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden zonder honger gevoel.

Met de uitstekende begeleiding van mijn coach bij Happy First ben ik in 3,5 maand 30 kilo afgevallen en ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Steffie, 33 jaar | – 5.4kilo

Omdat ik 4-5 kg wilde afvallen heb ik contact gezocht met Maike. probeerde ik zelf af te vallen, maar dat lukte niet. We hebben begin april 2020 gebeld en kon al snel terecht voor een afspraak. Maike nam echt de tijd voor mij. Als ik appte kreeg ik ook altijd uitgebreid antwoord op mijn vragen, en tips/suggesties. Ze dacht met me mee of vroeg het na als ze een antwoord niet wist. Ik zat al vrij snel goed in het programma, en het was ook goed vol te houden. Ik had echt geen honger en merkte dat ik meer energie had. Ik nam vaak mijn geplande weekmenu mee naar de afspraak zodat we dat samen konden doornemen. Ook namen we door wat er die week op het programma stond en hoe om te gaan met ‘lastige’ situaties. De producten van powerslim en de recepten op de website waren makkelijk. En ik kon lekker afwisselen, waar ik wel van hou. Maike motiveerde mij, maar herinnerde me ook aan mijn doel als ik weer eens vol ideeën zat wat ik allemaal kon maken in de keuken. Ik vond  het fijn dat ze me er ook op wees als iets niet handig was binnen het programma en daarover eerlijk was. Dan zei ze: ‘Maar waarom zou je dat doen?’, dan moest ik er zelf wel over nadenken en kon ik een bewuste keuze maken. Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt, waar ik super trots op ben! Ik zit weer lekker in mijn vel en heb veel energie! Eens in de 2 maanden ga ik nu nog naar Maike voor controle, wat voor mij wel een stok achter de deur is om op deze manier door te gaan.

Wendy, 44jaar | -11.4kilo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is succes-Wendy-1024x1024.jpg

Na een tijd was de maat vol, de extra kilo’s die er aan waren na het stoppen met roken moesten er af.

Gegoogeld en gebeld met Maike van Happy First. 24-06-2020 was de eerste afspraak, vanaf toen was er gelijk een super leuke en fijne klik. Vol goede moed ben ik aan de slag gegaan. Had ik vragen dan kon ik op elk moment van de dag appen en kreeg ik vlot en uitgebreid antwoord. Tijdens elke afspraak waren we eerst volop over van alles en nog wat aan het kletsen en was het bij het einde van de afspraak nog even snel de week doornemen en op de weegschaal.

Het afvallen ging op een mooi tempo en was super goed vol te houden. Voor kerst 2020 was ik op mijn streefgewicht, waardoor ik niet meer elke week een afspraak heb maar om de zoveel weken.

Ik blijf nog een jaar onder controle, dus we zijn nog lang niet uit gekletst.

Dankjewel voor je steun en gezelligheid 🙂

Anita, 58 jaar             – 18.9kg en 16.5cm

December 2019 heb ik de stap gezet en mijn nichtje Maike gebeld. Eerst even de feestdagen en in januari wilde ik graag een afspraak om te horen wat het programma van PowerSlim in houd. Zij was immers zelf afgevallen, enthousiast en ook nog een coach geworden dus er moest wel iets van waarheid in zitten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is anita-voor.jpg
Anita voor

In die nog 3 weken wachten heb ik vaak gedacht zal ik het wel doen, had veel twijfels of ik het überhaupt wel kon (ben ook weer niet z’n volhouder).

Op 7 januari had ik de afspraak gepland en ben ik zeker met een beetje lood in de schoenen naar Maike in Boven Leeuwen gegaan. Na alle uitleg met de startersdoos onder mijn arm naar huis en ben dezelfde dag begonnen, nee niet eerst nadenken en lezen maar meteen actie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is anita-nieuw-768x1024.jpg
Anita na

Ik heb steeds goed bijgehouden wat ik lekker vind en wat niet zodat ik wist wat ik de volgende keer moest kopen, het belangrijkste is immers dat je eet wat je lekker vind. Alleen dan kan je het volhouden.

Het makkelijke aan PowerSlim vind ik dat je alles door elkaar mag gooien als je maar 6 eetmomenten per dag eet. Mijn ontbijt begint namelijk ’s morgens pas om 9.30u-10.00u, lunch pas rond 14.00uen avondeten om 20.00u. Dit omdat ik in de horeca werk en de hele dag met eten bezig ben. Het makkelijke hiervan was wel dat ik al veel ingrediënten in huis heb van de fijne boodschappenlijstjes van PowerSlim. Maar ook de verleiding van al het lekkers in ons bedrijf was een dingetje. Doordat ik met goed gehouden heb aan de 6 eetmomenten is het mij heel erg meegevallen en had ik geen honger gevoel.

In het begin was ik wel een beetje sceptisch over de prijs van de producten. PowerSlim geeft aan dat je minder boodschappen kunt doen want je eet de producten van PowerSlim en dat is niet helemaal waar. Naarmate je afvalt ga je wel minder producten eten en wordt het concept steeds goedkoper.

Inmiddels ben ik 18 kilo afgevallen en zo trots op mijzelf dat ik het natuurlijke iedere cent waard vind geweest. Eindelijk is het gelukt en ben ik met mijn 16.5 cm omvang minder van maat XXL naar een L en soms wel een M gegaan. Zo trots!!!

In het begin viel ik tussen de 2 en 3 kilo af, daarna begon het een beetje te schommelen en baalde ik als ik bij Maike op de weegschaal naar mijn idee niet genoeg was afgevallen. Maar hier kwam de coach dan om de hoek kijken die de positieve kant toonde. Als ware je ogen even opende, en dat is wat ik nodig had! Anders had ik te snel het bijltje er bij neer gegooid. Dus raad ik iedereen aan het met begeleiding te doen en het is ook een stok achter de deur. Maike gaf tips van wat wel en niet. En ze leerde mij positief naar mezelf te kijken en niet naar anderen. Ieder lichaam is immers anders.

Ook stelde ze voor een foto te nemen maar dat wilde ik natuurlijk niet. Vond mijzelf er niet uit zien. Natuurlijk heb ik er nu een beetje spijt van want hoe leuk is het om te zien wat je bereikt hebt in die 6 maanden.

Inmiddels ga ik nog om de 4 weken naar Maike voor wat koekjes voor bij de thee en producten die ik gewoon fijn vind om te blijven gebruiken. Ook een weegmoment bij haar vind ik gewoon prettig om mijn balans goed in de gaten te houden.

Bij mij heeft het goed gewerkt en zou het zeker aanraden, maar wel met begeleiding van Maike. Ze is recht door zee en heeft een eerlijk advies voor iedereen op maat!

Maike bedankt voor jouw goede zorgen en onwijs veel succes met het helpen afvallen van een ieder die het wil. Want je moet het alsnog wel echt zelf doen.

Dus ik zeg, zet hem op! Als ik het kan, kunnen jullie het ook, want niet iedereen staat elke dag oog in oog met frietjes, snacks, ijsjes, milkshakes, etc.

Voel me nu zo veel fitter als voorheen. Kan de hele wereld weer aan en ben vooral blij met mezelf zoals ik ben en dat was lang geleden. Kijk nu veel positiever naar mijzelf.

Inmiddels heb ik ook zelf een weegschaal gekocht en houd ik 1 keer in de week mijn gewicht in de gaten. Dat doe ik ook altijd op het zelfde moment zoals ik gewend was bij mijn coach. Dit geeft mij veel rust!

Caroline, 30 jaar | – 11.8kg en 13cm

Oké, nadat onze kleine meid bijna 1 werd, kon ik er echt niet meer onderuit. Geen smoesjes meer. Klaar met die zwangerschapskilo’s! Maar zelf afvallen ging totaal niet.. Dus bij Maike en Bert Jaap aangeklopt!

Al heel veel verhalen gehoord, dus ik was enorm benieuwd. Ik hou zo van lekkere dingen.. Kan ik dit wel?

En ja, dat kon ik dus! Vanaf het eerste moment zat ik er helemaal in! Maar wow, er zaten ook echt hele lekkere producten bij! Soms ZO lekker, dat je bijna het idee had, dat je aan het zondigen was.

Wat een aanrader is dit! Zoooo blij met het hele proces, en het eindresultaat!

Annemarie, 35 jaar | -19.4kg

November 2018 mocht ik voor de 2de keer moeder worden. Niet alleen een prachtig meisje groeide negen maanden in me maar ook zo’n 25 kilo extra kreeg ik cadeau na 9 maanden. Ik had wederom deze zwangerschap zwangerschapssuiker en moest in overleg met een diëtiste vaker eten om suikers op peil te houden. Dus de extra kilo’s vlogen erbij dit keer.

Toen mijn dochter een half jaar was en ik erg mijn best had gedaan om zelf de extra kilo’s gedag te zeggen, kon ik nog steeds niet mijn kleren van voor mijn zwangerschap aan. Enkele kilo’s had ik zelf vaarwel gezegd, maar ik was nog niet tevreden en zat er niet lekker door in mijn vel. Aangespoord door manlief koos ik wederom dit keer voor PowerSlim. Ik was er jaren geleden mee afgevallen met blijvend resultaat en de manier van dit programma past binnen een gezinsleven.

31 mei stapte ik bij Maike binnen en startte ik met 91.8 kilo (best heftig om op te schrijven) En nu 1 december ben ik weer op mijn oude gezonde gewicht van 72.4 kilo.

Wat ik zelf zo fijn vind aan het PowerSlim programma is dat je gewoon lekker eet en geen honger hoeft te hebben. Je hebt niet het idee dat je aan het lijnen bent. Door de variatie aan keus is er genoeg lekkers te vinden.

Inmiddels ben ik klaar met het programma en voel me weer fit en vrij! Ik maak zoveel mogelijk zelf mijn tussendoortjes maar heb voor noodgevallen nog wel wat repen en chippies liggen van PowerSlim. Ook blijf ik komende weken zo af en toe nog even wegen bij Maike met steeds langere periodes er tussen. Fijn om zo nog even te checken of het goed blijft gaan!

Wil jij deze successen ook ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op: