Succesverhalen

Caroline, 30 jaar | – 11.8kg en 13cm

Oké, nadat onze kleine meid bijna 1 werd, kon ik er echt niet meer onderuit. Geen smoesjes meer. Klaar met die zwangerschapskilo’s! Maar zelf afvallen ging totaal niet.. Dus bij Maike en Bert Jaap aangeklopt!

Al heel veel verhalen gehoord, dus ik was enorm benieuwd. Ik hou zo van lekkere dingen.. Kan ik dit wel?

En ja, dat kon ik dus! Vanaf het eerste moment zat ik er helemaal in! Maar wow, er zaten ook echt hele lekkere producten bij! Soms ZO lekker, dat je bijna het idee had, dat je aan het zondigen was.

Wat een aanrader is dit! Zoooo blij met het hele proces, en het eindresultaat!

Annemarie, 35 jaar | -19.4kg

November 2018 mocht ik voor de 2de keer moeder worden. Niet alleen een prachtig meisje groeide negen maanden in me maar ook zo’n 25 kilo extra kreeg ik cadeau na 9 maanden. Ik had wederom deze zwangerschap zwangerschapssuiker en moest in overleg met een diëtiste vaker eten om suikers op peil te houden. Dus de extra kilo’s vlogen erbij dit keer.

Toen mijn dochter een half jaar was en ik erg mijn best had gedaan om zelf de extra kilo’s gedag te zeggen, kon ik nog steeds niet mijn kleren van voor mijn zwangerschap aan. Enkele kilo’s had ik zelf vaarwel gezegd, maar ik was nog niet tevreden en zat er niet lekker door in mijn vel. Aangespoord door manlief koos ik wederom dit keer voor PowerSlim. Ik was er jaren geleden mee afgevallen met blijvend resultaat en de manier van dit programma past binnen een gezinsleven.

31 mei stapte ik bij Maike binnen en startte ik met 91.8 kilo (best heftig om op te schrijven) En nu 1 december ben ik weer op mijn oude gezonde gewicht van 72.4 kilo.

Wat ik zelf zo fijn vind aan het PowerSlim programma is dat je gewoon lekker eet en geen honger hoeft te hebben. Je hebt niet het idee dat je aan het lijnen bent. Door de variatie aan keus is er genoeg lekkers te vinden.

Inmiddels ben ik klaar met het programma en voel me weer fit en vrij! Ik maak zoveel mogelijk zelf mijn tussendoortjes maar heb voor noodgevallen nog wel wat repen en chippies liggen van PowerSlim. Ook blijf ik komende weken zo af en toe nog even wegen bij Maike met steeds langere periodes er tussen. Fijn om zo nog even te checken of het goed blijft gaan!

Kim, 24 jaar | -22kg en 14,5cm

Al onze cliënten beleven successen bij ons door de PowerSlim methode voor zich te laten werken. Onze klanten vallen gemiddeld 1 kilo per week af. Onze allereerste client is Kim. Kim is inmiddels 22 kilo afgevallen en 14,5 centimeter op haar taille verloren. Een fantastisch resultaat!

Een  heel  knappe  prestatie  van  Kim,  maar bereikbaar  voor  iedereen!

Wil jij deze successen ook ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op: