0622210545
info@happyfirst.nl

Jij wilt jouw gezonde gewicht graag behouden, of misschien wil je minder koolhydraten gaan eten? Maar door drukke agenda’s is het soms lastig om gezonde en verantwoorde keuzes te blijven maken.

No worries, ik ben er om je te helpen!

Met de producten van PS. Life blijf je gemakkelijk in evenwicht en kies je bewust voor verantwoord genieten.

Hoe, wat, waar en waarom?!

Door regelmatig regulieren producten te vervangen door koolhydraatarme producten van PS. Life ben jij hartstikke goed bezig. De producten zijn speciaal ontwikkeld door diëtisten op basis van wetenschappelijke inzichten, Zo proef je de smaak van lekker en gezond eten, maar zonder koolhydraten te tellen of lastige recepten te bereiden.

De alledaagse producten van PS. Life hebben een lager koolhydraatgehalte en zijn eiwit- en vezelrijk. Deze combinatie zorgt voor een lang verzadigd gevoel zonder schommelingen in de bloedsuikerspiegel. De PS. Life producten zijn een alternatief voor de standaard supermarkt producten Ze dragen hierdoor bij aan een verantwoorde levensstijl. We streven naar zoveel mogelijk natuurlijke en onbewerkte ingrediënten, zonder dat er smaak wordt ingeleverd. Zo wordt het maken van verantwoorde keuzes dus heel makkelijk!

Weinig koolhydraten, minder toegevoegde suikers, een bron van eiwitten en vezels: dat betekend genieten zonder schuldgevoel. Met de producten van PS. Life blijft je bloedsuikerspiegel stabiel, ervaar je geen after diner dips meer en het is ook nog eens goed voor je stoelgang!

Hoe zou een dag invulling kunnen zijn?

Door ’s ochtends te starten met de PS. Life muesli of granola dans je vol energie de dag door! De meeste granen zijn vervangen door noten, zaden of pitten, waardoor de koolhydraten beperkt zijn en de hoeveelheid eiwitten en vezels verhoogd.

De PS. Life crackers zijn de ideale basis voor een snel ontbijt, lunch of tussendoortje. Eet de crackers zo vaak als je wilt, want weinig koolhydraten gecombineerd met een hoog eiwit- en vezelgehalte maken deze crackers een verantwoord eetmoment.

Maak nog zo’n bewuste eetkeuze met de PS. Life pasta. Deze heeft maar liefst 63% minder koolhydraten dan reguliere pasta, maar zorgt wel voor dat je lekker lang verzadigd bent!

En tot slot hebben we ook nog PS. Life bars. Dit zijn DE repen voor een verantwoord en verzadigend tussendoortje. Je neemt ze makkelijk mee in je tas en je hoeft niet meer na te denken over je voedingskeuze.

De bars hebben net als de muesli en granola een basis van noten, zaden en pitten. Dit aangevuld met bijvoorbeeld pure chocolade of kaneel!

(Naast deze producten voeg je zelf groenten en vlees of vis toe aan je maaltijden).

Voor vragen of informatie, vul even onderstaand antwoordformulier in en ik neem contact met je op!

Liefs Maike