0622210545
info@happyfirst.nl

Zet de stap naar een gezond gewicht dat blijft!

Samen zetten we de stap naar een koolhydraatarme levensstijl. De oplossing voor meer energie en een resultaat dat blijft! 

Heb je er genoeg van? Het getal op de weegschaal, de energiedips en de goede voornemens die niet lang duren? Ben jij klaar om nú de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe levensstijl? Ik ben jouw duwtje in de rug om te beginnen! (Lees hieronder vast even wat het programma inhoud en wat ik voor je kan betekenen, misschien wel een fijne voorbereiding voor onze eerste kennismaking).

Met PS. food & lifestyle maak jij de eerste stap naar jouw nieuwe levensstijl

Op de voorhand wil ik even gezegd hebben dat ik het programma van PS. Food & Lifestyle geen dieet noem maar een verandering van je levensstijl. Alleen als je deze hebt veranderd, zal je zien dat jouw harde werken beloond wordt met een mooi en blijvend resultaat.

De uitspraken als: ‘Na een dieet, treedt toch wel weer het jojo-effect op’, of: ‘Zodra je weer normaal gaat eten, zit alles er weer aan’, hoor ik vaak voorbij komen. En dat begrijp ik ook want niets is zo frustrerend als zó je best doen en dat alles voor niets is geweest. Maar veranderd jouw levensstijl, dan zie je deze uitspraken niet meer terug!!

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

Maike

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle program volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Croissant

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Chocolade hazelnootpasta

De voordelen van PS. food & lifestyle :

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s
  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Hoe gaan we te werk:

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het PS. programma,  start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. (Dit is geen verplichting, maar een advies) Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

PS. Food & Lifestyle Starterspakket

Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.

Wrap

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 1.5 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt oplossen.

Italiaanse biscuit chocolade peer

Middels onze app staan we altijd met elkaar in contact, kun je je eigen weekmenu generen, producten bestellen en jouw eigen behandelplan volgen. Uiteraard kun je daar ook eventuele vragen stellen.

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af. PS. food & lifestyle biedt een productlijn aan, speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. PS. LifeReguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

Wat kost het PS. food & lifestyle program?

De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 60-90 minuten in beslag. Beetje afhankelijk van de hoeveelheid vragen en of je direct wil starten met het programma.

Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Dit is een kosten plaatje van +/- €13.50 per dag en ongeveer € 95 per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan*.

*Bij afname van minimaal 3 doosjes (minimale waarde +/- €50) blijft het consult gratis. Consult kosten vanaf: €35

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien?  Laat dan even je gegevens en een berichtje achter via onderstaand formulier.