Over PowerSlim

PowerSlim is geen dieet, maar PowerSlim is een programma dat jou je leefstijl doet laten veranderen. En dat doe je niet alleen, ik ga je daarbij helpen! Je gaat niet minder eten, maar je leert verantwoord te eten. Het programma is zo ingericht dat het gemakkelijk is toe te passen in het dagelijkse leven, maar ook in het gezinsleven. Hierdoor is het programma gemakkelijk vol te houden!

Wat heb ik je te bieden als coach? Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding en meer dan 100 producten die laag in de koolhydraten en rijk aan eiwitten zijn.

Na het intake gesprek en de start van jouw persoonlijke programma kom je elke week bij één van onze coaches op consult. Samen doorlopen we jouw persoonlijke programma. Met gemiddeld 6 eetmomenten per dag en keuze uit meer dan 100 producten gaat jou dat zeker lukken. Tijdens de eetmomenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, en daarbij eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een verandering in je voedingspatroon maar genieten mag!

En heb je, jouw persoonlijke doelen behaald dan laten wij jou nog niet los. Een jaar lang blijven wij je nog begeleiden, zodat je leert je nieuwe voedingsstijl zelf vast te blijven houden!

De voordelen van PowerSlim even voor je op een rijtje:
• Wetenschappelijk bewezen
• Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
• Lekkere producten
• Verantwoord voedingspatroon
• Makkelijk vol te houden
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
• Behoud van je spiermassa
• Resultaat op zowel de korte als de lange termijn
• 6 eetmomenten per dag en geen hongergevoel

Een stukje lichaamsbeweging is ten alles tijde aanbevolen tijdens het PowerSlim programma. Van niets naar 2 keer per week een half uur wandelen, kan je proces positief bijdragen.

HOE WERKT HET

Het PowerSlim programma bestaat uit 3 fases: de strikte fase, de overgangsfase en de stabilisatiefase. Elk hebben zij gemiddeld 6 eetmomenten per dag
Fase1: Dit noemen we ook wel de fase van afvallen. De strikte fase klinkt wat streng, maar veel PowerSlimmers ervaren deze fase juist als de makkelijkste. Tot je 80% van je gestelde doel behaald hebt blijf je in fase 1. In deze fase worden alle maaltijden door PowerSlim producten vervangen. De PowerSlim producten worden aangevuld met toegestane voedingsmiddelen die op je fasekaart vermeld staan.

Fase 2: Na het behalen van die 80% ga je over naar fase 2, de overgangsfase. In deze fase ga je de laatste kilo’s verliezen van je gestelde doel. Tevens ga je leren hoe een normaal, gezond voedingspatroon er voor jou uit ziet. In deze fase ga je langzaamaan PowerSlim producten vervangen door ‘gewone’ voedingsmiddelen zoals graanproducten, zuivel en fruit. Ook hier staat weer op de fasekaart vermeld welke voedingsmiddelen zijn toegestaan.

Fase 3: Als je jouw doelen en gewenste gewicht behaald hebt, kom je in fase 3, de stabilisatiefase. Na het behalen van jouw streefgewicht duurt deze fase nog één jaar. In deze fase kun je verschillende wegen bewandelen, aan de hand van een checklist en mijn persoonlijke begeleiding gaan we bepalen welke variant binnen jouw leefstijl past.

De opbouw van het behandelplan ziet er als volgt uit:

Wat gebeurt er in je lichaam:

• Na 3 dagen zijn je insuline reserves op
• Je vetreserves worden aangesproken, je komt in ketose
• Spiermassa blijft in takt door hoge eiwitinname
• Stofwisseling blijft hoog
• Snel gewichtsverlies

PRODUCTEN

Als het om jouw gezondheid gaat, kan alleen maar het beste goed genoeg zijn! Bij PowerSlim worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de producten. Een groot gedeelte bevat wel 20gr eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en een goed resultaat.

De producten worden verder gezoet met natuurlijk Stevia-extract. Verder is een groot deel van de producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Uiteraard zijn al onze producten zeer laag in de koolhydraten! Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 100 producten, geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Vanaf het eerste begin wordt het programma wel aangevuld met groenten, vlees en vis.

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op: