0622210545
info@happyfirst.nl

In 4 weken weer gezond van start, kan dat wel?

Jazeker kan dat, en nu de vakanties voorbij zijn is dit het moment. In deze 4 weken ga jij weer even terug naar de basis. Je maakt een frisse start met ons bekende starterspakket en gaat er vanaf het eerste moment voor zorgen dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen! En geloof me, dit hoef je niet alleen te doen! Ik zal er voor je zijn!

Dit ben ik, Maike, jouw coach bij Happy First

Wat kun je van mij verwachten?

  • Complete weekmenu’s met koolhydraatarme recepten.
  • Koolhydraatarme producten.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Tips voor een gezonde levensstijl.
  • Motiverende challenge.
  • Handige PS. food & lifestyle app.

Om deze 4 weken dus een fijne en goede start te maken, staat het programma al voor je klaar. Wekelijks hebben wij een contactmoment, bespreken wij met elkaar de week en eventuele valkuilen. Je krijgt wekelijks van mij een e-book met jouw weekplanning, recepten, tips & weetjes en een leuke challenge om jezelf uit te dagen!

Maar zeker niet onbelangrijk: Ik sta voor jou klaar!

En wat wordt jouw resultaat?

Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is:

  • Vetverbranding: Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.
  • Voorkom jojo-effect: Door de hoge eiwit inname, behoud je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.
  • Gezonde levensstijl: Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijks leven.
Patricia

Een vrouw valt gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. Bij mannen is dat gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.

Met elkaar gaan wij jouw persoonlijke doelen bepalen, en het programma tot een succes voor jou maken. En nu denk je vast: En wat dan na die 4 weken? Wij gaan samen bepalen wat ons plan en doel voor de tijd erna wordt. Ik laat je niet zomaar gaan!

Wil je eens kennis met mij maken, of bespreken wat de mogelijkheden zijn? Vul dan even onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Liefs Maike

Ps: Lees via deze link de ervaring van Patricia: https://www.psfoodandlifestyle.nl/ervaringen/na-de-zomervakantie-zat-ik-niet-lekker-in-mijn-vel