0622210545
info@happyfirst.nl
It’s me!

De feestdagen staan weer voor de deur, en dat betekend voor vele van ons weer lekker eten en drinken. Misschien ook wel een beetje veel eten en ook nog eens ongezond.
Maar weet jij wel dat je ook nog voor die tijd kunt starten met jouw goede voornemens, dat beperkt de schade die de feestdagen anders met zich meebrengen. Je bent je alvast bewust, hebt al een tasje vol met handvatten ‘Hoe om te gaan met de feestdagen’, je bent al een paar kilootjes kwijt en je kunt meer dan anders genieten van de feestdagen!

Geloof me, ik spreek uit ervaring! Al jaren kom ik ongeschonden uit de strijd die feestdagen heet! Dit omdat ik weet wat ik vooraf moet doen, maar zeker ook tijdens en erna.

Vind jij dit ook fijn, kom dan even een bakkie bij me doen en ik help je op weg! Geen verplichtingen, maar eerst even kennis maken en kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen! (en lees onder mijn contactformulier even de ervaring van Eveline).

De kerst, daar heb ik heel veel zin in want ik ga het nu anders aanpakken! Waar ik voorheen geen nee kon zeggen en alles wilde proeven, luister ik nu naar mijn lichaam en maak weloverwogen keuzes. Ik geniet zeker nog van lekker eten, maar probeer dat met mate te doen. Ik ga genieten van het lekkere eten en probeer me dan niet te veel te focussen op mijn dieet en gewicht. Belangrijk is wel om een goede balans te vinden en meteen na een cheatday weer gezond te gaan eten en veel water te drinken. Ik weet zeker dat het me gaat lukken!

Lees hieronder de ervaring van Eveline: